kinderdagverblijven

In onze kinderdagverblijven van Tierlantijn bieden wij inclusieve kinderopvang aan. Dat betekent dat zowel kinderen met als zonder een beperking of handicap welkom zijn. 

Soms hebben kindjes met een beperking erg gespecialiseerde (medische) opvang nodig. Voor hen zijn er specifieke kinderdagverblijven. 

Maar er zijn ook baby's en peuters met een beperking die best in een 'gewoon' kinderdagverblijf terechtkunnen. En dat willen wij met Tierlantijn realiseren. Kleine kinderen denken immers nog niet in termen van 'anders zijn'. Een prachtig gegeven, dat we alleen maar kunnen stimuleren. In Tierlantijn is elk kind 'gewoon' zichzelf. 
Als kinderen al van op erg jonge leeftijd vertrouwd raken met kinderen met een beperking, dan is dat volgens ons een mooie basis voor een inclusieve samenleving.

Op afspraak kan u altijd een bezoekje brengen. Dan leiden we u rond in het kinderdagverblijf en nemen we het huishoudelijk reglement even door. Voor de start van de definitieve opvang kan u uw kindje ook al even laten wennen. Dat maakt de overgang voor iedereen een stuk gemakkelijker.

Gelieve er rekening mee te houden dat onze locaties met een wachtlijst werken. U neemt best zo vroeg mogelijk in de loop van uw zwangerschap contact op.